Na

“írjon má valamit no, hát itt ül az ember s várja ugyebár” – mondja rózsi, és tök igaza van, dehát micsináljak, ha nem vót időm… ahogy most sincs igazából, de egy ilyen kérésnek nem tudok ellenállni.
Boc. Piszokul furcsa egy figura. De most megette a saját levesét. Emlékezzünk vissza, hogy a kisebbségi törvény kapcsán azt hajtogatta – ő is, meg a pártja is -, hogy nem lehet csak úgy elfogadni ezt a tervezetet, merthát a parlamentet, ugye, nem lehet megkerülni. Ott egy halom ügyes és képzett demokrata képviselő akarja a javunkat, ezért itt-ott a lényeget egy kicsit módosítani kell, kivenni, kitörölni, kinyírni, átírni. Ez csak természetes. A parlament szuverén, azt csinál, amit akar. Nem lehet csak úgy lenyeletni vele a KORMÁNY tervezetét. Nos láttam a tegnap, hogy habzott a szája a DNA-s kormányrendelet bukása után: mi ez a disznóság, ez a szolidaritás és a fegyelem hiánya, stb. A koalíciós partnerek parlamenti képviselőinek kutya kötelességük megszavazni a KORMÁNY javaslatait. Ezért koalíció a koalíció, stb. Tiszta igaz. Idézni fogom Boc mestert a legközelebbi kisebbségi törvény körüli egyeztetésen, javasolni fogom Markó Bélának is, hogy ezt sűrűn idézgesse…
Néppárt PD nélkül. Bevallom őszintén, hogy nem hittem volna, hogy Markó bemondja ezt Turcescunak. De olyan, de olyan jól esett!! Csak az érvrendszeréhez mondtam volna még valamit. NEM ZSAROLÁS EZ, HANEM EGYSZERŰEN OLYAN CSALÁDBAN SZERETÜNK ÉLDEGÉLNI, AMELYBEN ÖSSZETARTOZUNK. Valami ilyesmit mondott ugyan, de ezt naponta kell majd még szajkózzuk.
Na pá.

Megjegyzések lezárva.